{ "title": "Kızarmış Tavuk", "image": "https://www.tavukyemekleri.gen.tr/images/kizarmis-tavuk.jpg", "date": "20.01.2024 03:41:11", "author": "Hasan Safa", "article": [ { "article": "
Kızarmış tavuk; birçok tavuk yemeği arasında belki de en lezzetli ve en çok talep gören tariftir. Lezzetli olarak benimsenmesinin başlıca sebebinin, kızarmış yemeklerin pişmiş yemeklere göre genelde daha çok beğenilmesinin olduğu söylenebilir. Fakat kızarmış tavuk; diğer birçok kızartma yemeğinin tersine; üzerine verilen emeği ve zahmeti fazlasıyla geri ödeyen; akşam yemeklerinde tadını damaklarda bırakan olağanüstü bir tariftir. Ülkemizde yaşayan herkesin mutlaka denemiş olduğu bu tarifi ilk kez kendi kendisine uygulamak isteyenler için de yazının devamında kızarmış tavuk tarifinin adım adım uygulanışı ve kızarmış tavuk tarifi için gerekli malzemeler yazılmıştır. Kolay gelsin.

Kızarmış tavuk için gerekli malzemeler
NOT: Yukarıdaki malzeme miktarları; tahmini olarak en fazla 5 kişilik servisler için yeterli olacaktır. Daha fazla sayıda servis yapacak olanların malzeme miktarlarını buna göre ayarlaması gereklidir.

Kızarmış tavuk tarifi nasıl yapılır?
" } ] }